Броят на загиналите при срутването на жилищна сграда в Нижневартовск, Ханти-Мансийския

...
Броят на загиналите при срутването на жилищна сграда в Нижневартовск, Ханти-Мансийския
Коментари Харесай

Шестима загинали след срутване на жилищна сграда в Русия

Броят на починалите при сриването на жилищна постройка в Нижневартовск, Ханти-Мансийския самостоятелен окръг, Русия, достигна шест души. Това заяви ТАСС, като цитира медицинските служби.

" На мястото са открити телата на още двама починали. Общо шестима души са починали ", сподели източникът. По думите, му под отломките на постройката може да има хора и избавителната интервенция продължава.

Информацията беше доказана и от Министерството на изключителните обстановки.

" Към 19:00 часа московско време вследствие на инцидента са ранени 15 души, шестима от тях са починали, четирима са приети в болница в лечебни заведения ", сподели пресслужбата.

От незабавното поделение на Нижневартовската регионална клинична детска болница съобщиха, че измежду потърпевшите няма деца.

В момента спасителите не престават издирвателно-спасителните интервенции на мястото на случая.

" Пожарно-спасителни екипи правят поетажен оглед на засегнатите жилищни пространства, премахване на насъбраните останки и потушаване на пожара ", допълват от ведомството.

Освен това от Министерството на изключителните обстановки обясниха, че на мястото на инцидента е дислоциран действен щаб за осъществяване на избавителни дейности, които ще се правят непрекъснато.

Живущите в сградата са евакуирани и настанени в жилища за краткотрайно настаняване.

От ведомството оповестиха и откриването на парещ телефон по отношение на изключителното състояние. Информация можете да получите на телефон +7 (3467) 397-777.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР